Διακόσμηση γάμου boho chic

Η διακόσμηση ενός γάμου, για να είναι πετυχημένη, βασίζεται πάντα στο προσωπικό στυλ του ζευγαριού. Και σε αυτό το γάμο η εντολή ήταν μία: όλα λιτά και απέριττα, με μερικές boho chic λεπτομέρειες!
Μιας και ο γάμος έγινε στην καρδιά του καλοκαιριού, μια βεντάλια ήταν απαραίτητη για τη νυφούλα μας. Βασικό αξεσουάρ και ένα όμορφο στυλό για να γράψει τα ονόματα στα παπούτσια!

Αλλά και μια νυφική κούπα για να απολαμβάνει τον καφέ της όσο ντυνόταν…. όπως και ένα ζευγάρι χειροποίητες νυφικές σαγιονάρες, μέχρι να έρθει η ώρα να φορέσει τα νυφικά της παπούτσια. Και αφού έγινε ο γάμος, οι καλεσμένοι οδηγήθηκαν στο χώρο της δεξίωσης. Ένας πίνακας καλοσωρίσματος τους περίμενε και λίγο πιο δίπλα το τραπέζι με το welcome drink ήταν έτοιμο να τους δροσίσει!

Το τραπέζι της τούρτας στρώθηκε με λινάτσα και διακοσμήθηκε με φανάρια πάνω σε φέτες φυσικού ξύλου. Η τούρτα ήταν απλή μα τόσο σικάτη, με ένα ξύλινο topper στην κορυφή της. Τα ποτήρια της σαμπάνιας δεμένα μεταξύ τους με λευκή δαντέλα, τα στόλιζαν δυο δαντελένιοι φιόγκοι.

Το νυφικό τραπέζι, στα λευκά και αυτό με ένα banner λινάτσας just married στο μπροστινό του μέρος και λευκά φαναράκια κρεμασμένα από τα δέντρα, στο πίσω μέρος.

Η διακόσμηση του τραπεζιού αποτελούταν από ένα runner γάζας σε φυσικό χρώμα, γυάλινα βάζα γεμάτα λευκά λουλούδια, διακοσμημένα με μικρές boho λεπτομέρειες, πάνω σε φυσικές φέτες ξύλου. Τα τραπέζια των καλεσμένων διακοσμήθηκαν με τον ίδιο τρόπο και προστέθηκαν ξύλινα ταμπελάκια με τους αριθμούς των τραπεζιών. Οι πετσέτες ήταν δεμένες με σπάγκο λινάτσας και ένα βαζάκι με χειροποίητη μαρμελάδα περίμενε τον κάθε καλεσμένο δίπλα από το πιάτο του.
Το υπόλοιπο κτήμα διακοσμήθηκε με κρεμαστές καρδιές, φαναράκια, κορδέλες και λαμπιόνια σε κάποια από τα δέντρα του.
Μερικές μπομπονιέρες τοποθετήθηκαν σε ένα σταντ για όποιον ήθελε να πάρει μία ακόμη.

Χειροποίητες ονειροπαγίδες, γάζες και δαντέλες στόλιζαν μια άλλη γωνιά του κτήματος. Η πιο ιδιαίτερη γωνιά όμως, ήταν αυτή του βιβλίου ευχών!
Γάζα σε φυσικό χρώμα και λευκή δαντέλα στρώθηκαν στο τραπέζι και λαμπιόνια τοποθετήθηκαν κάτω από τη δαντέλα για διακριτική λάμψη.
Πάνω στο τραπέζι τοποθετήθηκε μια κορνίζα, λευκά λουλούδια, το βιβλίο ευχών μαζί με το στυλό του, χειροποίητα μπισκότα σε σχήμα καρδιάς, λογιών λογιών κουφέτα και λαχταριστοί μπεζέδες.

Μια υδρόγειος σφαίρα, εκτελούσε χρέη δεύτερου και εναλλακτικού βιβλίου ευχών. Τη διακόσμηση του τραπεζιού ευχών, ολοκλήρωναν τα αρχικά του ζευγαριού .
Ήταν ένας υπέροχος γάμος! …Γιατί καμιά φορά η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα!
Γιάννη κ Μάγδα να ζήσετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα!