Συχνές ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Οι αποστολές των παραγγελιών σας, γίνονται με Elta Courier και το κόστος τους υπολογίζεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του πακέτου. Για αποστολές έως 2 κιλά, τα έξοδα είναι 6€ ευρώ.

Τα προϊόντα μας ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους, αποστέλλονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία τους, κι έρχονται σε εσάς σε 1-3 ημέρες από την μέρα αποστολής.

Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€ ευρώ. Συνολική χρέωση courier και αντικαταβολής 8€ ευρώ.

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται πολύ καλά συσκευασμένα ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητά τους.

Για αγορές αξίας μεγαλύτερης από 80 Ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώνετε τηω παραγγελίας σας κατά την άφιξή της στην πόρτα σας.
Ισχύει μόνο για παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα και τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2.00 Ευρώ. (Συνολική χρέωση αντικαταβολής και αποστολής για την Ελλάδα με courier 5.00 Ευρώ).

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας ηλεκτρονικά με χρέωση της χρεωστικής / πιστωτικής σας κάρτας, επιλέγοντας “Πληρωμή με κάρτα

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Κατάθεση στον λογαριασμό μας στην Εθνική Τράπεζα
Iban : GR4901101870000018700692132
Δικαιούχος Τζίκα Γαρυφαλλιά

Οποιαδήποτε προμήθεια της τράπεζας που αφορά τη μεταφορά του ποσού βαρύνει αποκλειστικά τον εντολέα, (δηλαδή εσάς).
Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής.
Αν η συναλλαγή γίνει εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας.

Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

PAYPAL

Πληρωμή μέσω του Paypal, o πιο γρήγορος και ασφαλής τρόπος για online αγορές.

Αν επιλέξετε την πληρωμή μέσω PayPal, μεταφέρεστε αυτόματα στο απόλυτα ασφαλές site πληρωμών της PayPal. Προχωρήστε στην σύνδεση με τον λογαριασμό σας και μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, επιστρέφετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αν επιλέξετε  αυτόν τον τρόπο, σας δίνεται  η δυνατότητα να πληρώσετε είτε μετρητοίς είτε με πιστωτική κάρτα και στην συνέχεια να παραλάβετε απευθείας την παραγγελία σας, χωρίς να επιβαρυνθείτε τα έξοδα αποστολής.
Όταν ετοιμαστεί η παραγγελία σας με τα προϊόντα που επιλέξατε, θα ειδοποιηθείτε να τα παραλάβετε.
Η παραγγελία σας θα παραμείνει κρατημένη για δύο εργάσιμες μέρες.

Τα προσωποποιημένα προϊόντα θα πρέπει να έχουν προπληρωθεί ακόμη και στην περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “ΕΘΝΙΚΗ  e-Commerce” της Εθνικής τράπεζας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  • Σε περίπτωση που το προϊόν υποστεί ζημιά θα πρέπει να μας στείλετε την ημέρα παραλαβής φωτογραφία του σπασμένου προϊόντος, της απόδειξης και της συσκευασίας για να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση ή σε αργοπορημένη ενημέρωση δεν γίνεται αντικατάσταση.
  • Όσον αφορά τα εκτυπώσιμα προϊόντα, πριν την εκτύπωση σας στέλνουμε τη μακέτα σε ηλεκτρονική μορφή προκειμένου να μας δώσετε την έγκριση να προχωρήσουμε. Παρακαλείστε να ελέγχετε καλά τα σχέδια διότι μετά την εκτύπωση ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
  • Αλλαγές στα προσωποποιημένα προϊόντα δε γίνονται.
  • Λόγω της χειροποίητης φύσης των προϊόντων μας, ενδέχεται να υπάρχει μικρή διαφορά στο προϊόν που θα παραλάβετε από το εικονιζόμενο προϊόν μιας και το χειροποίητο δεν μπορεί ποτέ να επαναληφθεί επακριβώς
  • Αλλαγές στα υπόλοιπα προϊόντα γίνονται σε 7 εργάσιμες ημέρες από τη μέρα παραλαβής και με την προϋπόθεση να παραλάβουμε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση και με συσκευασία ασφαλείας.
  • Σε περίπτωση αλλαγής επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα νέα έξοδα αποστολής.
  • Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).
  • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων η επιστροφή γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, δηλαδή αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στην κάρτα και όχι με μεταφορά σε λογαριασμό του πελάτη.

Για ακύρωση της παραγγελίας σας στείλτε μας e-mail από τη φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.

Για ακύρωση παραγγελίας στείλτε μας e-mail από τη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 216 003 6015.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.

Φόρμα Επικοινωνίας